Welkom‎ > ‎

Wat heb ik te bieden

Als persoon 
Mijn naam is Britta van de Bunt en ik ben in 1955 geboren. Ooit wilde ik onderwijzeres worden maar het buitenland trok mij op dat moment meer. Bij terugkomst in Nederland ben ik gaan werken om te voorzien in het onderhoud van mijn zoon en mijzelf. Vele jaren heb ik in het bedrijfsleven in diverse functies gewerkt (van typiste tot personeelsadviseur).  
Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd en de laatste is de post-HBO opleiding tot Master coach & counselor. Met mensen (samen)werken, begeleiden en leren, loopt als een rode draad door mijn leven. Door mijn levenservaring en persoonlijke groei met veel bewustwording, inzicht en intuïtie, heb ik mijzelf goed leren kennen en ben ik met beide benen op de grond gezet. Elke keer weer een stukje ontwikkeling waardoor het vertrouwen groeide.
 
Als coach
luister ik aandachtig naar je met een niet-oordelende houding. Ik bied je openheid, warmte, ondersteuning, integriteit, een praktische en resultaatgerichte instelling, vitaliteit en veerkracht aan. Ik kies de werkwijze die het beste past bij jou en mij.
 
Mijn Werkwijze is
afhankelijk van wat de hulpvraag is en wie jij bent. Ieder traject is maatwerk en dat stem ik samen met jou op je af.
Ik werk onder andere met de volgende methodes en tools: