Welkom‎ > ‎Wat heb ik te bieden‎ > ‎

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

NLP gebruik ik om je jouw gedragingen, gevoelens, overtuigingen en gedachten te laten herkennen en die zo bij te stellen dat zij jouw interne motor beter kunnen laten lopen. Hiermee wordt jouw zelfvertrouwen vergroot en krijg je een beter contact met jezelf en jouw omgeving. De mens handelt vaak alsof zijn ervaring van de werkelijkheid gelijk zou zijn aan de werkelijkheid zelf. Echter, deze ervaring wordt beperkt door zijn zintuiglijke waarnemingen. Die werken als filters waarmee zij tot een innerlijke ervaring worden vertaald.
Via taal communiceren mensen deze ervaringen. Taal is echter ook weer een filter. Door je hiervan bewust te worden, wordt al veel verheldering gecreëerd.
De verschillende praktische technieken pas ik toe om je jouw innerlijke beleving te laten onderzoeken zodat jij jezelf beter leert kennen en je durft open te stellen voor andere zienswijzen. Ik focus voornamelijk op wat iemand in het hier-en-nu beleeft door belangrijke gebeurtenissen in de tegenwoordige tijd te laten vertellen.

De Wereld is wat jij er van denkt
Denk dus iets anders en je wereld verandert…